Aantal bestuurders Nederland

 
 

In de vorige blog over de bevolkingsgroei in Nederland kwam al ter sprake dat hierdoor ook het aantal weggebruikers toeneemt. Alleen al gekeken naar het aantal personenauto’s in Nederland is er een aanmerkelijke groei te zien. Zoals er destijds in 1927 rond de 41.000 auto’s rondreden, zijn dat er nu ruim 8,5 miljoen volgens de cijfers van het CBS.

Als je de weg op gaat, zal je zelf ook wel het gevoel hebben steeds vaker in de file te staan. Bovendien zie je door de toenemende verkeersdrukte steeds vaker ongevallen voorbij komen als je onderweg bent. Het risico op een auto-ongeluk voor bestuurders is daarbij in de spitstijden tussen zeven en negen uur ‘s ochtends en tussen vier en zes ’s middags het hoogst.

Stel je nu voor dat je zelf betrokken raakt bij een verkeersongeval en je licht of zwaar letsel hebt opgelopen. Iemand is bij je achterop gebotst en de schade aan je auto is gigantisch. Zelf word je per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en er wordt geconstateerd dat je letsel hebt opgelopen. Werken lukt al een paar maanden niet meer net zoals het uitvoeren van huishoudelijke taken en de rekeningen blijven zich opstapelen.

De schade die je ten gevolge van een verkeersongeval lijdt, kan vergoed worden door de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Toch is dit vaak een lastig traject, omdat je te maken krijgt met verschillende partijen. Denk hierbij aan de verzekeraar van de tegenpartij, medisch adviseurs, werkgevers, assurantiekantoren of medisch expert/behandelaren. Alle informatie omtrent de schade en het letsel dient verzameld te worden. Het kost nu eenmaal wat tijd om al die informatie bij verschillende partijen te vergaren.

Bij het verhalen van schade kan Schade24 als jouw belangenbehartiger optreden en de schade voor jou verhalen. Wij onderhouden het contact met partijen en zorgen dat jouw medische informatie wordt opgevraagd. Als je schadeposten aanlevert, zullen wij deze verwerken in de schadestaat om deze zo volledig mogelijk te maken. Bovendien treden wij in onderhandeling met de verzekeraar van de tegenpartij om jouw letselschade te onderbouwen met juridische argumenten, zodat er een maximaal resultaat behaald kan worden. Tot slot verhalen wij de schade voor jou geheel kosteloos.

Neem gerust contact op met ons voor vrijblijvend advies. Wij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken van 09:00 t/m 17:00 op het nummer 024-6793842

 

Over auteur

J. Holland
Letselschadebehandelaar  

 
 

MISSCHIEN OOK INTERESSANT